TraNSferov podskup


Drage koleginice i kolege,

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo da svojim prisustvom i učešćem doprinesete uspehu i kvalitetu studentskog skupa "TraNSferov podskup" koji se održava u sklopu Naučno-stručnog skupa "Savremeni trendovi u psihologiji". "TraNSferov podskup" organizuje Odsek za psihologiju Filozofskog fakulteta u Novom Sadu u saradnji sa klubom studenata psihologije "TraNSfer" iz Novog Sada. Cilj podskupa je da se okupe studenti psihologije iz Srbije i regiona radi razmenjivanja sopstvenih istraživačkih iskustava, ali i radi druženja i sticanja novih znanja.

Naučno-stručni skup "Savremeni trendovi u psihologiji" će se ove godine održati između 24. i 27. oktobra. U okviru studentskog skupa studenti će moći da izlažu sopstvene usmene i poster prezentacije, ali i da učestvuju u radionicama. Radovi mogu pripadati svim oblastima psihologije, a mogu se prijaviti putem ovog linka.

Sve informacije o učesnicima, smeštaju i eventualnim popustima, biće naknadno dostupne na Facebook stranici Podskupa, a nešto detaljnije i na web stranici KSP-a traNSfer

Očekujemo vas u oktobru!

xyzzz